Okrogli in pravokotni silikonski kalupi za ulivanje voska ali mil. V vsak kalup ulijemo med 90 in 100 g voska, torej med 360 in 400 g voska ali mila za vse 4 kalupe. 

AMBROŽ VODNI PREMAZI ZA PANJE

Ambrož PREMAZI ZA PANJE so narejeni na vodni osnovi. Uporabimo lahko BREZBARVNI premaz ali pa barvne premaze (BEL, RUMEN, ORANŽEN, RDEČ, CIKLAMA, VIJOLIČEN, MODER, ZELEN). Barve so živahne in zelo obstojne. 

 

Balzam za les

 Balzam za les je narejen na osnovi naravnih rastlinskih olj in voskov in je primeren tudi za premazovanje predmetov s stikom z živili.

 IZDELAVA NARAVNEGA PRŠILA ZA ODGANJANJE KLOPOV

 Izdelajte si naravno pršilo proti klopom. Vonj po citrusih odganja klope, zato naj pršilo vsebuje eterična olja limonske trave, evkaliptusa, limone in pomaranče.

 

Torta pozlačena z zlatimi lističi

 Za okraševanje tort, pralin, medu, čokolad in drugih sladic so na voljo ZLATI in SREBRNI LISTIČI, ZLAT IN SREBRN PRAH, ZLATO V TRAKU.

Rastlinska mila obarvana z naravnimi rastlinskimi barvili

 Izdelajmo rastlinsko milo z rastlinskimi barvili (uporabili smo divji žafran, cochenille, rubio in malvo). 

Milo lahko odišavimo z naravnim eteričnim oljem, po želji dodamo olja ali masla in ga ulijemo v kalup. 

Marsejsko milo v kosmičih za pranje perila

 100% marsejsko milo, nežno očisti ves tekstil, tudi občutljivo perilo (otroška oblačila, volno, svilo in čipke). Milo je biorazgradljivo, ne vsebuje fosfatov in ne onesnažuje vode. Vsebuje 100% rastlinska olja in je brez umetnih barvil in parabenov. Narejeno v skladu z marsejsko tradicijo, skuhano v kotlu.

Samson Kamnik d.o.o., Kovinarska cesta 28 1241 Kamnik T: +38 1 8317 255; +386 1 8319 260, F: +386 1 8317 179 E: darja@samson-kamnik.si